Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice sberbankbl.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Etički kodeks

Etički kodeks „Sberbank“ a.d. Banja Luka (u daljem tekstu: Kodeks) sadrži osnovne etičke principe i pravila poslovnog ponašanja, koja su zasnovana na misiji i vrijednostima „Sberbank“ a.d. Banja Luka (u daljem tekstu: Banka), osiguravajući iskren i fer odnos prema zaposlenima, klijentima, poslovnim partnerima, kao i usklađenost poslovanja sa zakonima, drugim propisima i internim aktima Banke. Kodeks je namijenjen svim zaposlenima Banke, bez obzira na to koje poslove obavljaju, uključujući i članove organa Banke. Banka podržava i podstiče svoje zaposlene, ali i poslovne partnere i klijente, da slijede uspostavljene etičke standarde.

“Očuvanje sopstvenog ugleda i integriteta, istovremeno je očuvanje ugleda i integriteta Banke. Poštujući načela Kodeksa, doprinosimo osnaživanju ove ugledne institucije u njenoj osnovnoj misiji i orijentisanosti ka našim klijentima.”

ALEKSANDAR KESIĆ, predsjednik Uprave “Sberbank” a.d. Banja Luka

Etički kodeks Sberbank a.d. Banja Luka možete pronaći OVDJE.

Trebate pomoć?