Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Etički kodeks

Etički kodeks „Sberbank“ a.d. Banja Luka (u daljem tekstu: Kodeks) sadrži osnovne etičke principe i pravila poslovnog ponašanja, koja su zasnovana na misiji i vrijednostima „Sberbank“ a.d. Banja Luka (u daljem tekstu: Banka), osiguravajući iskren i fer odnos prema zaposlenima, klijentima, poslovnim partnerima, kao i usklađenost poslovanja sa zakonima, drugim propisima i internim aktima Banke. Kodeks je namijenjen svim zaposlenima Banke, bez obzira na to koje poslove obavljaju, uključujući i članove organa Banke. Banka podržava i podstiče svoje zaposlene, ali i poslovne partnere i klijente, da slijede uspostavljene etičke standarde.

“Očuvanje sopstvenog ugleda i integriteta, istovremeno je očuvanje ugleda i integriteta Banke. Poštujući načela Kodeksa, doprinosimo osnaživanju ove ugledne institucije u njenoj osnovnoj misiji i orijentisanosti ka našim klijentima.”

ALEKSANDAR KESIĆ, predsjednik Uprave “Sberbank” a.d. Banja Luka

Etički kodeks Sberbank a.d. Banja Luka možete pronaći OVDJE.

Trebate pomoć?