Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Finansijska podrška Pedijatrijskoj službi bolnice u Prijedoru

Sberbank a.d Banja Luka je finansijski podržala Pedijatrijsku službu JZU bolnice Dr Mladen Stojanović u Prijedoru. Pedijatar, dr Andrija Vukotić je u ime JZU bolnice Dr Mladen Stojanović primio donaciju, a koju je u ime Sberbank a.d. Banja Luka uručio Predrag Turudija, rukovodilac filijale Prijedor.

Ovom prilikom je dr Andrija Vukotić izrazio svoju zahvalnost Sberbanci koja kako kaže već treću godinu za redom izlazi u susret i razumije potrebe Pedijatrijske službe JZU bolnice Dr Mladen Stojanović, Prijedor. „Sredstva koja su donirana su iskorištena za nabavku CRP aparata za potrebe Pedijatrijske službe i Neonatološke ambulante. Ovaj aparat nam pruža mogućnost da na jednostavniji i bezbolniji način bebama i djeci vadimo krv i vršimo analize.“ izjavio je dr Vukotić.

Predrag Turudija, rukovodilac filijale Prijedor, Sberbank a.d. Banja Luka je ovom prilikom istakao da Sberbank Banjaluka uvek nastoji da pomogne opštinama širom Srpske. „Nama je čast i zadovoljstvo što smo bili u prilici da ponovo izađemo u susret potrebama Pedijatrijske službe JZU bolnice Dr Mladen Stojanović, Prijedor, jer time pomažemo najmlađima kojima je pomoć najpotrebnija. Za Sberbank a.d. Banjaluka angažman na projektima društveno-odgovornog poslovanja proizilazi iz našeg čvrstog uvjerenja da samo kroz podršku vrijednostima društva možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.“, istakao je ovom prilikom.

Sberbank a.d. Banja Luka se trudi da stanovnicima lokalnih zajednica u kojima posluje izađe u susret i da do znanja u kolikoj mjeri prepoznaje njihove probleme.

           

Kontakt za medije:

Služba marketinga i komunikacija

Jevrejska 71, Banja Luka

Tel.: 051/246-441

komunikacije@sberbankbl.ba

 

Trebate pomoć?