Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Nova funkcionalnost mobilnog bankarstva– autentikacija otiskom prsta

Banja Luka – Sberbank a.d. Banja Luka je uvela niz novih funkcionalnosti u postojeće mobilno bankarstvo mSberbankBL, od čega naročito izdvajamo pristup mobilnoj aplikaciji otiskom prsta.

Pomenuta funkcionalnost pruža mogućnost prijave u mSberbankBL aplikaciju otiskom prsta, kao i mogućnost potvrde naloga za plaćanje. Ovom prilikom je Vladimir Bjelić, rukovodilac Sektora digitalno i kartično bankarstvo, Sberbank a.d. Banja Luka izjavio: Uvođenjem biometrijske autentikacije otiskom prsta želimo našim klijentima dodatno olakšati njihovu svakodnevicu. Na ovaj način usluga je još više personalizovana, uzmemo li u obzir da svako od nas ima jedinstven, neponovljiv otisak prsta. Naši klijenti će ovu pogodnost moći koristiti po želji, pa će je u bilo kojem trenutku moći aktivirati, odnosno deaktivirati. Posebno želim da istaknem sigurnost usluge, jer je za njenu aktivaciju potrebno unijeti PIN”. Prateći našu digitalnu strategiju koja predviđa konstantno unapređenje i razvoj u pogledu modernih i inovativnih usluga za naše klijente, uveli smo još i dodatne funkcionalnosti:

  • PUSH notifikacije - obavještenja koja Vam Banka šalje kroz mSberbankBL aplikaciju,
  • Povlačenje/Storniranje naloga plaćanja koji su u nekonačnom statusu - u detaljima naloga čiji status dozvoljava mogućnost storniranja, od sada se prikazuje i opcija „Povuci nalog”,
  • Podaci o ličnom bankaru - saznajte ime i prezime kao i kontakt podatke Vašeg ličnog bankara putem opcije „Lični bankar”.

Više informacija o digitalnim aplikacijama i drugim proizvodima i uslugama moguće je dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999, lično u poslovnicama Sberbank a.d. Banja Luka i putem internet stranice banke www.sberbankbl.ba

 

Trebate pomoć?