Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Obavještenje o radu poslovnica

26.04.2020. Novosti

Shodno Zaključku o dozvoli kretanja licima sa navršenih 65 i više godina života, usvojenim od strane Republičkog štaba za vanredne situacije, i potrebi da radno vrijeme poslovnica prilagodimo tom zaključku, obavještavamo Vas o izmjeni radnog vremena poslovnica, kako slijedi.

Radno vrijeme svih poslovnicau periodu od 28.04. do 04.05.2020. godine je:

  • ponedjeljak, srijeda i četvrtak: 8:00h – 14:00h;
  • utorak i petak: 7:00h – 14:00h.

Takođe Vas obavještavamo da ćemo, shodno navedenom zaključku, utorkom i petkom, u periodu od 7:00 do 10:00 časova ograničiti broj klijenata, koji mogu u isto vrijeme biti u poslovnici na maksimalno tri (3) kao i da ćemo prioritetno pružati usluge klijentima sa navršenih 65 i više godina života.

Poslovnice koje neće raditi do daljnjeg su:

  • Agencija Obilićevo, Cara Lazara 9a, Banja Luka
  • Šalter Tropic, Ivana Gorana Kovačića bb (TC Tropic), Banja Luka
  • Agencija Bijeljina, Kralja Petra I Karađorđevića, Bijeljina

Pozivamo Vas da se ne izlažete nepotrebnom riziku, te Vam predlažemo nekoliko praktičnih savjeta:

  • Korisnicima platnih kartica preporučujemo da za podizanje gotovine koriste našu mrežu bankomata, odnosno da izbjegavaju podizanje gotovine na šalterima
  • Za plaćanje roba i usluga koristite Vaše platne kartice, te naše digitalne servise kao sto su mobilno i internet bankarstvo

Pridržavanjem mjera prevencije i odgovornim ponašanjem ćemo zaštiti sebe, ali i druge! Sberbank a.d. Banja Luka će nastaviti da prati novonastalu epidemiološku situaciju, te da u skladu sa istom preduzima potrebne mjere.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.

 

Trebate pomoć?