Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Sberbank Banja Luka – „U ritmu malih i velikih želja“

Ukoliko planirate da renovirate stan ili pronađete svoj novi dom iz snova, ako maštate o savršenom odmoru na omiljenoj destinaciji ili želite novi automobil, Sberbank Banja Luka Vam nudi rješenje - Nenamjenski i zamjenski kredit pod sloganom „U ritmu malih i velikih želja“.

Nenamjenski i zamjenski kredit je odlično rješenje za Vaše finansijske potrebe, a odobreni iznos kredita možete iskoristiti za sve namjene uz mnoge pogodnosti, kao što su brz proces donošenja odluke, online podnošenje zahtjeva, mogućnost izbora fiksne i promjenljive kamatne stope, i sve to bez žiranata i bez hipoteke.

„Svjesni činjenice da živimo u dinamičnom okruženju, nastojimo našim klijentima omogućiti da jednostavno, lako i brzo dobiju sve proizvode i usluge koje su im potrebne. Kreditna ponuda - Nenamjenski i zamjenski kredit „U ritmu malih i velikih želja“ je kreirana tako da odgovori potrebama naših klijenata, kojima je potreban jednostavan i brz pristup kreditnim sredstvima za različite namjene. Odluku o kreditnom zahtjevu donosimo isti dan, maksimalan iznos kredita je 50.000 KM a rok otplate do 120 mjeseci. Jedna od mnogih pogodnosti je što se kredit odobrava bez žiranata i bez hipoteke uz mogućnost ugovaranja pauze u otplati, te polise osiguranja sa mjesečnom premijom, izjavio je član Uprave Sberbank Banja Luka, Sandro Mihajlović.

On je naglasio da se Sberbank Banja Luka svakodnevno trudi prepoznati potrebe svojih klijenata, prateći međunarodne standarde, te da kroz kontinirano unapređenje poslovanja i usluga gradi dugoročne poslovne odnose sa klijentima.

Zahtjev za nenamjenske i zamjenske kredite, kao i za sve ostale proizvode Sberbank Banja Luka je moguće podnijeti online, putem internet stranice www.sberbankbl.ba.

Više informacija o proizvodima i uslugama svi zainteresovani mogu dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999, lično u poslovnicama Sberbank Banja Luka kao i putem internet stranice banke www.sberbankbl.ba.

 

Trebate pomoć?