Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Sberbank Banja Luka donirala CTG aparate UKC RS

08.02.2019. Novosti

Nastavljajući praksu društveno odgovornog poslovanja i pružanja podrške lokalnim zajednicama, Sberbank a.d. Banja Luka je donirala dva CTG aparata, za potrebe Klinike ginekologije i akušerstva u Banjoj Luci. Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske prof. dr Vlado Đajić je primio donaciju, koju je u ime Sberbank a.d. Banja Luka, uručio predsjednik Uprave Aleksandar Kesić.

Ovom prilikom, prof. dr Vlado Đajić je izrazio svoju zahvalnost Sberbanci, koja kako kaže, podržava i prepoznaje značaj Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske i pomaže u poboljšanju postojećih uslova za liječenje pacijenata.

Predsjednik Uprave Sberbank a.d. Banja Luka Aleksandar Kesić, je ovom prilikom rekao da se Sberbank a.d. Banja Luka opredijelila za principe donacija i pomaganja opštinama širom Srpske. „Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo bili u prilici da izađemo u susret i pomognemo Klinici ginekologije i akušerstva u Banjoj Luci, jer time ulažemo u našu budućnost

Sberbank a.d. Banja Luka kao društveno odgovorna institucija, nastoji da lokalnim zajednicama u kojima posluje, izađe u susret i da do znanja u kolikoj mjeri prepoznaje njihove poteškoće.

 

Trebate pomoć?