Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Sberbank Banja Luka donirala CTG aparate UKC RS

Nastavljajući praksu društveno odgovornog poslovanja i pružanja podrške lokalnim zajednicama, Sberbank a.d. Banja Luka je donirala dva CTG aparata , za potrebe Klinike ginekologije i akušerstva u Banjoj Luci. Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske prof. dr Vlado Đajić je primio donaciju, koju je u ime Sberbank a.d. Banja Luka, uručio predsjednik Uprave Aleksandar Kesić.

Ovom prilikom, prof. dr Vlado Đajić je izrazio svoju zahvalnost Sberbanci, koja kako kaže, podržava i prepoznaje značajUniverzitetskog kliničkog centra Republike Srpskei pomaže u poboljšanju postojećih uslova za liječenje pacijenata. „Sa ovom medicinskom opremom, koja ima veliku ulogu u prenatalnom perioda žena, svakako ćemo unaprijediti i olakšati naš svakodnevni rad, a ovakve donacije su podrška u dugoročnom razvoju najveće zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj“ izjavio je prof. dr Vlado Đajić.

Predsjednik Uprave Sberbank a.d. Banja Luka Aleksandar Kesić, je ovom prilikom rekao da se Sberbank a.d. Banja Luka opredijelila za principe donacija i pomaganja opštinama širom Srpske. „Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo bili u prilici da izađemo u susret i pomognemo Klinici ginekologije i akušerstva u Banjoj Luci, jer time ulažemo u našu budućnost. Donacijom CTG aparata koji je namijenjen za dijagnostičku metodu praćenja stanja fetusa čija je primjena značajno smanjila komplikacije u perinatologiji, dajemo svoj doprinos u cilju poboljšanja uslova njege i pregleda budućih majki. Ova donacija predstavlja samo jednu u nizu naših aktivnosti humanitarnog karaktera i naše društvene odgovornosti, a koje su važan dio poslovanja i korporativne kulture.“, istakao je ovom prilikom Kesić.

 

Sberbank a.d. Banja Luka kao društveno odgovorna institucija, nastoji da lokalnim zajednicama u kojima posluje, izađe u susret i da do znanja u kolikoj mjeri prepoznaje njihove poteškoće.

 

Trebate pomoć?