Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Sberbank Banja Luka donirala računar JU Opštoj Bolnici „Dr Mladen Stojanović“ iz Prijedora

Sberbank Banja Luka nastavlja uspješnu saradnju sa JU Opštom bolnicom “Dr Mladen Stojanović” iz Prijedora.

Godinama unazad, Sberbank Banja Luka se trudi da kroz angažmane na proјektima društveno odgovornog poslovanja, pruži podršku lokalnim zajednicama, te je i ovom prilikom donirala računar, koji će biti postavljen na Ginekološko odjeljenje JU Opšte bolnice „Dr Mladen Stojanović“ u Prijedoru.

“Ova donacija je mali doprinos našoj uspješnoj saradnji koja traje godinama. Prije svega, veliko nam je zadovoljstvo što ćemo donacijom ovog računara doprinijeti kvalitetnijem radu Ginekološkog odjeljenja. Sberbank Banja Luka ovakvim donacijama pokazuje naša čvrsta uvjerenja, da kroz podršku pravim vrijednostima možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas” rekao je ovom prilikom Predrag Turudija, rukovodilac filijale Prijedor koji je i uručio ovu donaciju.

U ime JU Opšte Bolnice „Dr Mladen Stojanović“ donaciju je primio dr Andrija Vukotić, koji je istakao :“Želim ovo prilikom da se zahvalim Sberbanci, koja godinama unazad izlazi u susret i razumije potrebe naše bolnice. Donacija ovog računara predstavlja za nas veliki doprinos u daljem kvalitetnijem radu Ginekološkog odjeljenja”.

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja Sberbank Banja Luka, koja će se i u narednim godinama truditi da razumije potrebe lokalne zajednice u kojoj posluje.

 

Trebate pomoć?