Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Sberbank Banja Luka donirala računare Tehnološkoj školi

Sberbank Banja Luka nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima, te je u aprilu donirala pet računara Tehnološkoj školi u Banjaluci. Računari su namijenjeni računarskom kabinetu ove škole, a učenicima će omogućiti kvalitetniji i sadržajniji rad.

Dejan Čutura, direktor Tehnološke škole u Banjaluci je u ime škole preuzeo računare, te se zahvalio Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe i istakao da će ova donacija omogućiti učenicima sticanje znanja i vještina koje su im neophodne na putu ličnog i profesionalnog razvoja. Donacijom računara Tehnološkoj školi, Sberbank Banja Luka je dala značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti.

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja naše Banke i važan je dio korporativne kulture, a ova donacija predstavlja samo neke u nizu naših aktivnosti humanitarnog karaktera, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.

 

Trebate pomoć?