Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Sberbank Banja Luka i ove godine potvrđeni "Prijatelj klijenata" u Bosni i Hercegovini

12.02.2019. Novosti

Prema istraživanju koje je sprovela švajcarska sertifikaciona kuća ICERTIAS Sberbank a.d. Banja Luka i ove godine dobila je vrijedno priznanje “CUSTOMERS’ FRIEND – SUPERIOR EXCELLENCE” i “CUSTOMERS’ FRIEND – DEDICATED TO EXCELLENCE”.

Certifikat Customers’ Friend je prestižno međunarodno priznanje koje se dodjeljuje pravnim licima koja imaju visoko kvalitetan odnos prema klijentima kao i dokazano vrhunsku uslugu na tržištu. Osvajanjem ovog priznanja Sberbank a.d. Banja Luka potvrdila je svoj status na tržištu i osnažila ugled jer kroz kontinuirano unapređenje poslovanja gradi dugoročne poslovne odnose sa klijentima. Tokom mjeseca novembra 2018.godine, društvo ICERTIAS je sprovelo nezavisno ciljano sekundarno istraživanje tržišta na području Bosne i Hercegovine u skladu sa metodama koje su propisali ICC ( Međunarodna trgovačka komora / International Chamber of Commerce / ) I ESOMAR ( Svjetsko udruženje za istraživanje tržišta i javnog mijenja / World Association of Opinion and Marketing Research Professionals/).

Sberbank a.d. Banja Luka se na osnovu ovog istraživanja pokazala kao finansijska institucija čije su poslovne aktivnosti usmjerene na kreiranje i pružanje proizvoda i usluga koji će na adekvatan način odgovoriti potrebama i očekivanjima klijenata.

Iza Customers’ Friend programa, stoji međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Cirihu, Švajcarska, a više informacija o programu dostupno je na internet stranici: www.customersfriend.org

 

Trebate pomoć?