Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Sberbank a.d. Banja Luka pružila podršku Klinici za ginekologiju – akušerstvo, UKC Republike Srpske

Sberbank a.d. Banja Luka je donirala uljane radijatore Klinici za ginekologiju i akušerstvo, Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske, a za potrebe grijanje soba na Klinici, gdje su smještene majke i bebe poslije poroda.  

 „Mi se trudimo da tokom cijele godine skrenemo pažnju na značaj društveno odgovornog poslovanja. Za Sberbank a.d. Banja Luka je podrška društveno-odgovornim projektima  proizvod našeg čvrstog uvjerenja da samo kroz podršku trajnim vrijednostima društva u kome radimo i živimo možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas. Upravo zbog toga smo društveno-odgovoran rad veoma ozbiljno proželi kroz našu poslovnu strategiju s tim da smo ga bazirali na aktuelnom okolnostima današnjice, koja nije jednostavna kao što smo svi dobro svjesni. Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da pomognemo upravo najmlađim građanima i njihovim majkama, jer smo svjesni da su upravo najmlađi naša budućnost.“, izjavila je ovim povodom Sanja Vasilić, portparol Sberbank a.d. Banja Luka.


Dr Ljubo Višekruna, neonatolog je izrazio zahvalnost u ime kolektiva Klinike za  ginekologiju – akušerstvo, UKC Republike Srpske na donaciji radijatora. “Ovim aktom je Sberbank a.d. Banja Luka pomogla upravo najmlađim građanima i njihovim majkama. Mi smo veoma zahvalni što smo uspjeli uz pomoć Sberbank da pružimo bolje uslove smještaja novorođenih beba.”, izjavio je dr Višekruna ovim povodom.
      

Kontakt za medije:

Služba marketinga i komunikacija

Jevrejska 71, Banja Luka

Tel.: 051/246-441

komunikacije@sberbankbl.ba

 

Trebate pomoć?