Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Sberbank Banjaluka uručila donacije širom Kozarske Dubice

Sberbank a.d Banja Luka je nastojeći da u što većoj mjeri prepozna potrebe opštine Kozarska Dubica uručila donacije namještaja u nekoliko opštinskih ustanova. Donacije su uručene osnovnim školama „Vuk Karadžić“, „Majka Knežopoljka“ i „Sveti Sava“, Srednjoškolskom centru „Nikola Tesla“, Policijskoj stanici Kozarska Dubica, kao i ZU Dom zdravlja Kozma i Damjan.
Prilikom uručivanja namještaja Srednjoškolskom centru „Nikola Tesla“ u Kozarskoj Dubici, direktorica Senada Zlokapa je izrazila svoju zahvalnost povodom ovog gesta banke.

„Školske ustanove se nalaze u teškim materijalnim situacijama te nisu u mogućnosti da izdvoje sredstva iz godišnjeg budžeta, koja su neophodna za opremanje kabineta i zajedničkih prostorija.“, rekla je Zlokapa. Donirani namještaj je iskorišten za opremanje školskih kancelarija kao i nastavničke zbornice. „Nastavnici su oduševljeni novim, svježim ambijentom, te smo svi zajedno veoma zahvalni što nam je Sberbank izašla u susret.“, rekla je Zlokapa.

Dragana Udovčić, regionalni direktor regije Potkozarje, Sberbank Banja Luka je ovom prilikom istakla da Sberbank Banjaluka uvek nastoji da pomogne opštinama širom Srpske. „Veoma smo srećni što možemo da pomognemo tamo gdje je pomoć najpotrebnija. Sberbank Banja Luka se trudi da lokalnim zajednicama izlazi u susret, te je u sklopu ovog segmenta društveno odgovornog poslovanja donesena odluka da se pomogne opštinskim organizacijama Kozarske Dubice.“, istakla je ovom prilikom.

Direktorica Osnovne škole „Majka Knežopoljka“ iz mjesta Knežice, Božana Vukić je prilikom uručivanja namještaja rekla da je namještaj iskorišten za opremanje kancelarija i školskih kabineta kao i za opremanje prostora za saradnju sa roditeljima. „Mnogo smo zahvalni što je Sberbank odlučila da nam donira namještaj, koji nam je prijeko potreban.“, rekla je Vukić.

Sberbank Banja Luka se trudi da u svakom trenutku stanovnicima lokalnih zajednica u kojima posluje da do znanja u kolikoj mjeri prepoznaje njihove probleme koji zahtjevaju pomoć i hitne reakcije.
      
Kontakt za medije:
Služba Komunikacije, Sanja Vasilić
Jevrejska 71, Banja Luka
Tel.: 051/246-441; Mob.: 066/710-374
komunikacije@sberbankbl.ba

 

Trebate pomoć?