Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

SBERBANK a.d. Banja Luka – sada i potvrđeni "Prijatelj klijenata" u Bosni i Hercegovini

12.02.2018. Novosti

Vrijedno priznanje Customers' Friend - „Prijatelj klijenata“ dodijeljeno je Sberbank a.d. Banja Luka, a na osnovu strogo definisanih kriterijuma ICERTIAS Customers' Friend sertifikacije koju je Sberbank a.d. Banja Luka uspješno zadovoljila u sklopu istraživanja provedenog na lokalnom tržištu.
Priznanjem ICERTIAS Customers' Friend se nagrađuju pravna lica koja imaju visoko kvalitetan odnos i pružaju svojim klijentima, zaposlenima te poslovnim partnerima vrhunsku uslugu i korisničku podršku. Osvajanjem nagrade, Sberbank a.d. Banja Luka je potvrdila svoj respektabilan status na tržištu kao finansijska institucija koje njeguje partnerski odnos sa svojim kupcima, klijentima i zaposlenim, kroz otvorenu i iskrenu komunikaciju, pružajući usluge visokog nivoa kvaliteta.
Za potrebe dodjeljivanja Customers' Friend priznanja, tokom decembra 2017. godine, ICERTIAS je proveo nezavisno, ciljano, sekundarno, istraživanje lokalnog tržišta, prema međunarodno prihvaćenim istraživačkim standardima propisanim od Međunarodnog marketinškog istraživačkog udruženja (MRA - Marketing Research Association), detaljno analizirajući poslovanje i javno dostupne informacije o kompaniji kako bi utvrdio koji nivo usluge Sberbank a.d. Banja Luka pruža svojim klijentima. Pritom je izvršena analiza sljedećih kriterijuma: reputacija kompanije na lokalnom tržištu, komunikacija i društvena odgovornost, korisničko iskustvo i povjerenje, odnosno percepcija i mišljenje javnosti o budućnosti kompanije.
Sberbank a.d. Banja Luka pokazala se kao primjerna finansijska institucija u pružanju i održavanju posebno visokog nivoa korisničke podrške i zadovoljstva. Službenim prihvaćanjem Customers’ Friend deklaracije, Sberbank a.d. Banja Luka pridružila se prestižnoj skupini vodećih svjetskih kompanija koja njeguju visoke standarde poslovanja i odnosa prema klijentima i zaposlenima, potiče pošten i profesionalan nastup na tržištu, pruža vrhunsku uslugu te pozitivno utiču na društvo u kojem djeluju.

Iza Customers’ Friend programa, stoji međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Cirihu, Švajcarska, a više informacija o programu dostupno je na internet stranici: www.customersfriend.org

 

Trebate pomoć?