Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice sberbankbl.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Digitalni šalter u Samouslužnim zonama Sberbank a.d. Banja Luka

17.05.2021. Novosti

Digitalizacija u bankarstvu je nužna u svakodnevnom poslovanju, a potreba za korištenjem digitalnih kanala za poslovanje sa Bankom je sada veća nego ikada prije.

Sberbank a.d.Banja Luka prati savremene trendove u bankarstvu, sa prioritetom praćenja   tehnološkog razvoja i kontinuiranim radom na modernizaciji i unapređenju poslovanja

Putem digitalizovanih kanala u našim Samouslužnim zonama, klijentima želimo omogućiti lakše i jednostavnije korišćenje naših usluga u svakom trenutku, na svakom mjestu, i bez dodatnih troškova 24 časa dnevno.

Samouslužne zone su postavljene u poslovnicama Banke ili na izdvojenim lokacijama, te osim bankomata i uređaja za polog gotovine, raspolažu i sa Digitalnim šalterom.

Digitalni šalter (DTM - Digital Teller Machine) je samouslužni uređaj koji omogućava klijentima automatizovano izdavanje standardizovanih potvrda i izvoda, plaćanje računa, i obavljanje bezgotovinskih transakcija. Velika prednost ovog uređaja su povoljnije naknade i do pet puta, u odnosu na tradicionalni šalter.

 

Trebate pomoć?