Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Kreiran novi web sajt naše Banke

Nakon opsežne pripreme, investiranja i dosta truda naših stručnjaka, Sberbank a.d. Banja Luka s ponosom predstavlja svoj novi redizajniran web sajt, koji je pokrenut u srijedu 23.12.2015. godine.

Nova web stranica, koja se i dalje nalazi na adresi www.sberbankbl.ba je kreirana tako da svojim posjetiocima donosi potpuno novo iskustvo u korištenju.

Pri samom pokretanju projekta kreiranja novog web sajta Sberbank a.d. Banja Luka je postavljen cilj da pri njegovoj izradi ispoštuje najsavremenije trendove dizajna i funkcionalnosti.

Mirjana Berić, rukovodilac sektora Digitalno i kartično bankarstvo ovim povodom izjavljuje: „Korisnici novog web sajta Sberbank a.d. Banja Luka će se već nakon prvih nekoliko klikova moći uvjeriti u sve prednosti novog dizajna i veoma poboljšano korisničko iskustvo koje on donosi.“ Ona dalje nastavlja: „Jedno od najznačajnijih poboljšanja na novom web sajtu je njegov "responsive" dizajn koji se prilagođava svim rezolucijama u zavisnosti od toga da li mu se pristupa sa računara, laptopa ili mobilnog telefona. Stranica je kreirana tako da na svakom uređaju sa kojeg joj se pristupa omogućuje optimizovano prikazivanje i navigaciju bez nepotrebnog zumiranja i pomjeranja stranice. Ovim je olakšano čitanje i kretanje kroz stranicu što pozitivno djeluje na ukupno iskustvo korisnika u korištenju stranice.“

Prilikom izrade nove stranice primjenjen je drugačiji pristup prezentovanju proizvoda i usluga koji korisnicima omogućava lakše snalaženje i jednostavniji pristup informacijama. Korisnici na jednom mjestu mogu pronaći informacije o svim proizvodima i uslugama banke i lakše odlučiti šta u najvećoj mjeri zadovoljava njihove potrebe.

Pored toga, na novoj stranici je unaprijeđen proces podnošenja online zahtjeva za sve vrste naših proizvoda i usluga. Online zahtjev podrazumijeva da klijent na stranici može popuniti kratku online formu sa kontakt podacima, nakon čega će ga pozvati službenik banke i sa njim ugovoriti sastanak u vrijeme kada to klijentu odgovara.

Redizajnom, implementacijom novih i unaprijeđenjem postojećih funkcionalnosti Sberbank a.d. Banja Luka je dobila modernu i reprezentativnu web prezentaciju koja u potpunosti prati evropske i svjetske trendove i koja je u skladu sa standardima propisanim od strane Sberbank Europe grupacije.

 

Trebate pomoć?