Kolačići (cookies) nam pomažu da poboljšamo korisničko iskustvo i funkcionalnost web stranice. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića.

Nova Gold MasterCard kartica Sberbank a.d. Banja Luka

Sberbank a.d. Banja Luka lansirala novu platnu karticu za svoje VIP klijente

Za sve korisnike koji žele da uživaju u mnogobrojnim pogodnostima nove Gold MasterCard kartice, Sberbank a.d. Banja Luka je uvela novu revolving kreditnu karticu.

Ova kartica korisnicima omogućava plaćanje roba i usluga, kao i podizanje gotovine na mnogobrojnim prodajnim mjestima i bankomatima u zemlji i inostranstvu, koji imaju oznaku Mastercard. Takođe ova kartica podržava i beskontaktno plaćanje.

Beskontaktno plaćanje je inovacija koja omogućava veoma jednostavan, brz i siguran način plaćanja roba i usluga prilikom kojeg kupac nema potrebe da predaje svoju karticu trgovcu. Dovoljno je samo da karticu prinese POS terminalu koji podržava ovakav vid plaćanja i transakcija će biti obavljena.

Mirjana Berić rukovodilac sektora Digitalno i kartično bankarstvo Sberbank a.d. Banja Luka objašnjava ovim povodom: „Veoma smo ponosni što smo kao prva banka sa sjedištem u Republici Srpskoj uveli beskontaktnu platnu karticu, kao i beskontaktna plaćanja na POS terminalima u mreži Sberbank a.d. Banja Luka. Beskontaktno plaćanje se obavlja u tri jednostavna koraka: nakon unosa iznosa transakcije i provjere iznosa na ekranu terminala za plaćanje, potrebno je prisloniti beskontaktnu platnu karticu na terminal, nakon čega kratak svjetlosni i zvučni signal označava da je plaćanje izvršeno. Za kupovinu u iznosu do 30 KM je dovoljno da se kartica prisloni na POS uređaj i transakcija će biti izvršena, dok je za kupovine u većem iznosu nakon prislanjanja kartice na terminal potrebno unijeti PIN kod.“

Sanja Kurbalija, portparol Sberbank a.d. Banja Luka navodi neke od pogodnosti Gold MasterCard kartice: „Pored mogućnosti beskontatnog plaćanja naša Gold MasterCard kreditna kartica omogućava beskamatnu odgodu plaćanja do 50 dana za bezgotovinske transakcije karticom, a klijenti sami mogu odabrati način otplate duga po kartici. Prilikom plaćanja ovom karticom u inostranstvu banka ne obračunava naknadu za konverziju za transakcije u Evrima. Još jedna od pogodnosti je besplatno korištenje mobilne aplikacije banke mSberbankBL tj korištenje bez mjesečne naknade. I navedeno naravno nije sve- tu su i Mastercard ekskluzivne pogodnosti kao što su korištenje poslovnih salona na aerodromima u Sarajevu, Beču i Beogradu, kao i popusti na brojnim prodajnim mjestima. Sve informacije o ostalim pogodnostima i uslovima izdavanja kartice naši klijenti mogu pronaći na našoj internet stranici.“

 

Trebate pomoć?