Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice sberbankbl.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka - Banka koja razumije i misli na svoje klijente

10.08.2021. Novosti

Sberbank a.d. Banja Luka se u proteklom periodu zalagala za ublažavanje posljedica uzrokovanih virusom korona, koje su se odražavale na poslovanje njenih klijenata.

Posebnu podršku pružila je mikro preduzećima, koja su se suočavala sa izazovima u poslovanju uzrokovanih pandemijom.

Podrška se realizovala kroz ustupanje oglasnog prostora na led displeju (krovna reklama) na vozilima Patrol taksija i Cegera. Na ovaj način, Banka je pomogla svojim klijentima da bez naknade promovišu svoje proizvode i usluge i time pozitivno utiču na povećanje prihoda, a samim tim i na ukupno poslovanje.

“Zadovoljstvo nam je što nas Sberbank a.d. Banja Luka prati u našem redovnom poslovanju. Imamo jako dobru dugogodišnju saradnju. Zadovoljni smo sa zaposlenima Banke odnosno sa kvalitetom usluge, a podrška koju smo dobili kroz ustupanje mjesta za reklamu je dokaz da nas razumiju, te je ovo za nas još jedan pokazatelj da nismo pogriješili u odabiru Banke partnera” rekli su iz firme “Pro-forest” d.o.o.Banja Luka.

Prezadovoljni smo sa dosadašnjom saradnjom i uvijek smo imali apsolutno poštovanje sa jedne i razumijevanje sa druge strane, te adekvatna rješenja za naše potrebe. Ovo je Banka koja misli na svoje klijente, a kroz ovaj vid pomoći još jednom je to potvrdila” rekli su ovom prilikom iz “Farme Ratković” Banja Luka.

 

Trebate pomoć?